Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του GoldenFoods.gr. Η χρήση τους αποσκοπεί στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και στην προσαρμογή του περιεχομένου στις ιδιαίτερες ανάγκες και ενδιαφέροντά σας. Περαιτέρω, συνεργάτες, οι οποίοι προωθούν του περιεχόμενό του, συλλέγουν δεδομένα για την απόδοση των διαφημίσεων και την αλληλεπίδραση με τον Ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε ρητά τη χρήση cookies. Για αυτό διαβάστε αναλυτικά

New Bamboo - Νέα Ιωνία

18€ από 30€ (Έκπτωση 40%) για ένα Πλήρες Λαχταριστό Menu 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή Φαγητού από τον Κατάλογο! Γνωρίστε την ασιατική κουζίνα, που είναι κλασικό παράδειγμα υγιεινής διατροφής και έχει ισχυρή παρουσία σχεδόν σε κάθε μεγαλούπολη στο εστιατόριο κινέζικης και ιαπωνικής κουζίνας «New Bamboo» στην Νέα Ιωνία!!!

Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς

Η προσφορά περιλαμβάνει:

  • Πλήρες menu 2 ατόμων, με ελεύθερη επιλογή φαγητού από τον κατάλογο, αξίας 30€

Εξαιρούνται ποτά & αναψυκτικά

Δείτε αναλυτικά το μενού: Εδώ

H προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Goldenfoods.gr . Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Goldenfoods.gr : 210 5053003 ώρες 09:00 - 17:00. 


Λεπτομέρειες προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2022.
  • Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες!
  • Το εστιατόριο λειτουργεί Δευτέρα έως Κυριακή 12:30 - 01:00
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση 1-2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 210 2777016.
  • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα το κουπόνι σας, χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της προσφοράς.
  • Σε περίπτωση που υπερβείτε τα 30€ ανά κουπόνι, υπάρxει επιπλέον χρέωση (βάσει τιμοκαταλόγου), η πληρωμή της οποίας θα γίνει στο κατάστημα.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
Τηλέφωνο: 210 2777016
Διεύθυνση: Ηπείρου 1, Νέα Ιωνία 14235
Website: http://www.newbamboo.gr/
Προβολή σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
New Bamboo

Κινέζικο και Ιαπωνέζικο εστιατόριο New Bamboo.

Τα καταστήματα New Bamboo στην Νέα Ιωνία, στου Ζωγράφου και στο Ψυχικό είναι κοντά σας εδώ και πάρα πολλά χρόνια για να εξυπηρετήσουν κάθε σας γευστική επιθυμία. Σας εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων μας και την ταχύτητα της διανομής της παραγγελίας σας!

Εστιατόριο ανοιχτό καθημερινά. Μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα μας εκτός από το σπίτι ή την εργασία σας και στο φιλόξενο χώρο μας.